Meld jouw huis aan!

Gezin van duurzaam huisHeb je ervaringen opgedaan met het duurzamer maken van je huis? Deel het met anderen en meld jouw huis aan als voorbeeld op de Nationale Duurzame Huizen Route. Elk verhaal is voor anderen die ook interesse hebben in duurzaam wonen een bron van inspiratie.

In de vragenlijst kun je de kenmerken van jouw woning, duurzame toepassingen en verdere plannen invullen. Wij helpen je graag verder bij het invullen van het formulier. Als je vragen hebt, kan je ons bellen op het onderstaande telefoonnummer.

(Voordat je naar het formulier gaat, word je eerst gevraagd in te loggen of een nieuw account aan te maken. LET OP: Heb je al eerder je huis aangemeld? Ga dan rechtsboven in de website via [Mijn gegevens] naar je eerder ingevulde formulier.)

Wat kun je van ons verwachten?

Met jouw deelname maak je onderdeel uit van een grote groep enthousiaste huiseigenaren in heel Nederland die aan dit initiatief meedoen! 

  • Wij houden je op de hoogte van interessante ontwikkelingen en evenementen
  • Heeft iemand een vraag over jouw duurzame woning, dan ontvang jij die vraag per e-mail. 
  • Je kunt optioneel ook meedoen aan de open dagen van de Duurzame Huizen Route, dit jaar op 30 oktober en 6 november. Zo'n 6 weken voor deze datum ontvang je hiervoor uitnodigingsmail.
  • Op aanvraag sturen wij je graag promotiemateriaal toe.
  • Als je het leuk vindt dat lokale of regionale media een interview met jouw afnemen, willen wij je hierbij graag ondersteunen.

Heb je vragen of ideeën, bel of mail ons. We staan je graag te woord.

Contactgevens:
Nationale Duurzame Huizen Route
T: 0525 701193
Contactformulier