Gemeente Haaren

De gemeente Haaren doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Hieronder vindt u een overzicht van duurzame woningen en andere gebouwen. Klik op een woning of pand voor meer informatie. Klik op een woning voor meer informatie, laat u inspireren door de voorbeelden of stel een vraag aan de huiseigenaar. Jaarlijks kunt u in het najaar ook op bezoek bij een duurzaam huis. Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig wonen!

De Nationale Duurzame Huizen Route is op zoek naar duurzame huizen in Haaren. Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen; elke ervaring is bruikbaar om een ander op weg te helpen. Heeft u ervaring met het duurzamer maken van uw woning? Meld uw huis aan en inspireer anderen!

Meld u aan voor de nieuwsbrief! Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte. Ontvang de nieuwsbrief!
Omschrijving

Vrijstaande gasloze nieuwbouwwoning met warmtepomp, zonnepanelen, led-verlichting, extra vloerisolatie en regenwateropvang 

Bouwjaar 2018
Nul-op-de-meter woning, Aardgasvrij
A+++
Omschrijving

We hebben een vrijstaand huis. Daarbij hebben we al een groot aantal maatregelen genomen.

Bouwjaar 1995
Energiezuinige woning
A++
Omschrijving

Wij kochten in 2016 deze verpauperde boerderij 1875, (gemeentelijk monument) en hebben deze volledig gerenoveerd. Van het gas af en binnenkort energieneutraal, dat wilden we.

Bouwjaar 1875
Duurzaam monument, Nul-op-de-meter woning, Aardgasvrij, Passiefhuis
A++++
Omschrijving
Bouwjaar 2018
Energiezuinige woning, Aardgasvrij
Omschrijving

Wij zijn al een aantal jaren bezig met het isoleren van ons huis. Alle ramen zijn HR++, zonnepanelen geinstalleerd, dak is grotendeels geisoleerd en spouwmuren waar mogelijk gevuld.

Bouwjaar 1966
Energiezuinige woning