Partners

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt mede mogelijk gemaakt door provincies en gemeenten. Daarnaast wordt de Nationale Duurzame Huizen Route ondersteund door verschillende partners. Wilt u ook partner worden? Neem dan contact op met Rogier Deddens: M. 06 38331233 of stuur een bericht.
 

Partners

Ministerie van Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesDe Volksbank is een Nederlandse bankholding met vier banken met de volgende waarden: menselijk, maatschappelijk, duurzaam. Verstrekker van hypotheken


Kennispartners

Agrodome: Expertisecentrum op het gebied van biobased materialen, producten en bouwconcepten.VIBE: Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en WonenEcobouwers: Onafhankelijke bouwsite van Vlaanderen.

 

 

 

 

 

 


Netwerkpartners

BouwendNederland: Ondernemersorganisatie voor de bouw en infraECO-LOGISCH: Web/winkel met milieuvriendelijke producten in en rond het huis.Ecomondo is een webshop met eco-, bio- en fairtradeproductenEnergie besparen doe je nu.Energieslag.rvo.nl is een interactief platform voor professionals in de gebouwde omgeving om kennis en actualiteiten met elkaar te delenGroeneKerkenactie brengt al deze kerken en hun inspanningen in kaart. Een initiatief van Tear en kerk in actie.Huis vol Energie is een online platform voor particuliere woningeigenaren die de ambitie hebben hun huis zeer energiezuinig te (ver)bouwenKlimaatverbond Nederland: Netwerk van meer dan 150 gemeenten, provincies en waterschappen om te werken aan energietransitie van fossiel naar 100% hernieuwbaar.Stichting Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie voor consumenten over milieu en energie.Natuur&Milieu: Nederlandse natuurbeschermings- en milieu organisatie.De Natuur en Milieufederaties maken zich sterk voor duurzame energie, een mooie natuur, gezond voedsel en een gevarieerd landschap.Het Netwerk Duurzame Dorpen organiseert de ontmoeting tussen dorpen, biedt een digitaal platform voor het delen van kennis en ideeën.Het Nationaal Restauratiefonds zet zich in voor het in stand houden van monumenten.Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.Strobouw Nederland is een vereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in strobouwIk investeer slim: Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten faciliteert de financieringsmogelijkheden door middel van de lokale duurzaamheidsleningen en de nationale energiebespaarlening.Technische Universiteit Delft.Urgenda: Actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regionale netwerkpartners

BespaarEnergieInLimburg: Het energieloket voor 32 Limburgse gemeenten en alle inwoners van Limburg die vragen hebben over energiebesparenVNG: De VNG is een dienstverlenende organisatie en de belangenbehartiger van alle gemeenten.Energieloket West Overijssel: Energieloket van de gemeente Steenwijkerland, Zwartewaterland, Spaphorst, Hardenberg, Ommen, Dalfsen en DeventerDrents Energieloket - Het energieloket voor huiseigenaren in Drenthe.Veluwe Duurzaam is een energieloket en platform voor inwoners van Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en PuttenHet Duurzaam Bouwloket is een digitaal en fysiek loket waar inwoners en ondernemers terecht kunnen voor al hun vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.Bij U-Thuis werken 15 Utrechtse gemeenten samen om huiseigenaren te ondersteunen met energiebesparing en duurzaam opwekken van energie.