Bekijk onderstaande huizen en laat je inspireren door de verhalen van de huiseigenaren. Heb je een vraag over een specifieke maatregel of woning? Kom in contact met de huiseigenaar via 'Stel een vraag' op de woningpagina.
Duurzame woning in het centrum van Beverwijk
Energielabel A+++ Aardgasloos, zéér geïsoleerd +triple glas, warmtepomp, 32 zonnepanelen en vloerverwarming. Tesla powerwall batterij voor opslag en oplaadpunt voor Tesla 3, e-domotica in hele huis
Tussenwoning uit 1934 (woonoppervlak 100 m2), die in 2016 is verduurzaamd tot een 'Nul op de Meter-woning' door middel van (a) isolatie van de buitenschil (vloer, spouw, ramen, dak), (b) afsluiten
De Nuhout van der Veenstraat 8 is een hoekhuis (4 onder 1 kap), dat is gebouwd in 1937. In 2004 zijn wij als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) in het huis getrokken.
Energiezuinig hoekhuis met voor- en achtertuin. jaren '30.
Jaren '70-woning grootschalig verbouwd met veel duurzame elementen. zoals een Zonneboiler, Zonnepanelen, Pelletkachel, Douche WTW, HR++ glas, Vloerisolatie
Huis van 1925 toch BENG gemaakt.
Deze BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woning is voorzien van een hybride (warmtepomp/gasmodule combinatie) welke het huis verwarmd.
De in 1982 gebouwde geschakelde tussenwoning is in een project van 47 woningen gebouwd.
Het huis is een hoekhuis, gebouwd in 1933. De bestaande CV-ketel moest worden vervangen, en naar aanleiding daarvan zijn we gaan nadenken over 'van het gas af'.
Woning met warmte pomp en zonnepanelen. Nog geen NoM.
Mvrgr.
Eelco Schipperu
Duurzame woning met 26 zonnepanelen, 2 pelletkachels, gevelisolatie en zeer goed isolerende beglazing. Ervaring met luchtdrukmetingen om alle warmtelekken op te sporen.
Van harte welkom.
Onze woning uit 2000 is inmiddels geheel energie neutraal en voorzien van vele zonnepanelen en zonneboilers en een warmtepomp voor verwarming, huishoudelijkgebruik en elektrische auto en elektrisch
Duurzaam gaat natuurlijk over energieverbruik, materialen, herkomst en gebruik. Maar uiteindelijk gaat het over een prettige woning waar je fijn woont en waar je thuis voelt.
De woning is van 1968 en was totaal niet energiezuinig. Wij hebben de woning totaal gestript incl. de buitengevels.
Mijn huis is het voormalige schooltje van Nauerna uit 1869 en bestaat uit 4 aan elkaar geschakelde bouwdelen.
Slimmer wonen is duurzaam wonen. Oosterboslaan 9, slimste huis van Heiloo! Spraakbestuuring, elektrische gordijnen, automatische beregening, data logging met trends, slimme meter en veel meer.
Voormalig koestal met kapberg en twee afluivingen uit 1914, dat in 2012 geheel gerestaureerd is inclusief funderingsherstel.
Energiezuinige jaren '30 woning met dak-, spouw- en vloerisolatie, milieuvriendelijk erf en zonnepanelen
Typische jaren 30 twee onder 1 kap woning. Deze huizen zie je veel in Heiloo en omgeving en lenen zich uitstekend om met relatief simpele ingrepen uit te bouwen en energiezuinig te maken.
Ons huis is een jaren '30 hoekwoning met oude details. In de loop van de jaren hebben we veel duurzame maatregelen toegepast, zoals vloer- dak en spouwmuurisolatie.
Sinds begin 2020 wonen wij in een gasloze woning!
Jaren 30 tussenwoning met energielabel A Zonnepanelen Gehele isolatie vanuit binnenkant (huis-in-huis) WTW-ventilatie WTW-douchegoot Zonneboiler. Ik heb deze woning in 06-2015 gekocht.
Nul op de meter woning met Triple Solar, Nibe warmtepomp, HR++ glas en vloerverwarming.
Een moderne tussenwoning uit de jaren 30.
Toegepaste technieken:
driedubbel glas / tripple glas met kuntstof kozijnen
Tussenwoning uit 1940 met energielabel A. De woning is in originele staat aangekocht in 2000 en grondig gerenoveerd.
We wonen in een voormalige buurtwinkel uit 1922. Toen wij deze woning in 1998 kochten was hij in vervallen staat en hebben we het winkel en woondeel van onder tot boven duurzaam verbouwd en uitgebr
Van oorsprong slecht geïsoleerde hoekwoning met veel originele jaren 30 elementen met 475m3 inhoud.
Fluisterstille lucht/water warmtepomp van Heliotherm.
Het Garenkokerskwartier in Haarlem is een wijk die rond 1890 is gebouwd. De huizen zijn slecht geïsoleerd (geen spouwmuren bijv.) en daarom lastiger te verduurzamen.
- 1 van 2
- volgende ›
De locaties worden geladen...