Bekijk onderstaande huizen en laat je inspireren door de verhalen van de huiseigenaren. Heb je een vraag over een specifieke maatregel of woning? Kom in contact met de huiseigenaar via 'Stel een vraag' op de woningpagina.
Rijtjeswoning, laag gasverbruik, verwarming woonkamer d.m.v. infraroodpanelen, zelf stroomopwekking d.m.v. zonnepanelen, tripleglas, bodemisolatie.
zonnepanelen ( stroom) ,zonnecolector (glucol gevuld), buffervat (500 liter),hoogrendementshoutkachel aangesloten op buffervat,buffervat voorziet in warm water en vloerverwarming, HR ketel ( als bu
Het betreft een Patio bungalow bouwjaar ~ 1960, in 2017 gerenoveerd, gasaansluiting verwijderd en van na-isolatie gevel binnenkant, dak- en raamisolatie voorzien, Nul-op-de-meter gemaakt.
De vloer laten isoleren met EPS parels
Na-isolatie van een plat dak met EPS parels
Zonnepanelen
Schuur omgebouwd en geïsoleerd om te gebruiken als slaapruimte
Gasaansluiting laten weghalen, elektrische CV geinstalleerd, vloer geisoleerd, zonnepanelen (worden nog aangelegd)
Duurzame woning in het centrum van Beverwijk
Energielabel A+++ Aardgasloos, zéér geïsoleerd +triple glas, warmtepomp, 32 zonnepanelen en vloerverwarming. Tesla powerwall batterij voor opslag en oplaadpunt voor Tesla 3, e-domotica in hele huis
Tussenwoning uit 1934 (woonoppervlak 100 m2), die in 2016 is verduurzaamd tot een 'Nul op de Meter-woning' door middel van (a) isolatie van de buitenschil (vloer, spouw, ramen, dak), (b) afsluiten
De Nuhout van der Veenstraat 8 is een hoekhuis (4 onder 1 kap), dat is gebouwd in 1937. In 2004 zijn wij als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) in het huis getrokken.
Energiezuinig hoekhuis met voor- en achtertuin. jaren '30.
Jaren '70-woning grootschalig verbouwd met veel duurzame elementen. zoals een Zonneboiler, Zonnepanelen, Pelletkachel, Douche WTW, HR++ glas, Vloerisolatie
Huis van 1925 toch BENG gemaakt.
Deze BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) woning is voorzien van een hybride (warmtepomp/gasmodule combinatie) welke het huis verwarmd.
Ons huis is drie jaar geleden verbouwd:
-goed geïsoleerd
-warmtepomp
-geen gas
-zonnepanelen
Aanmelding met ons bijna nulop de meter huis. Het dak ligt vol met zonnepanelen voldoende voor 7000KWH. Die gebruiken we voor onze warmtepomp en inductiekoken.
De in 1982 gebouwde geschakelde tussenwoning is in een project van 47 woningen gebouwd.
Nul op de meter woning. 32 zonnepanlen, gasloos, warmtepomp, inductiekoken, led verlichting
Onze vrijstaande woning is in 2018 opgeleverd. Wij hebben geen gasaansluiting meer. Voor de verwarming en de warmwatervoorziening zorgt een lucht-water warmtepomp van Mitsubishi.
Twee jaar geleden hebben we ons uitgebreid georiënteerd op nul-op-de-meter. Toen hebben we 42 zonnepanelen op ons dak laten zetten. Dat kon heel gunstig, met de stand van de zon op onze woning.
Het huis is een hoekhuis, gebouwd in 1933. De bestaande CV-ketel moest worden vervangen, en naar aanleiding daarvan zijn we gaan nadenken over 'van het gas af'.
Woning met warmte pomp en zonnepanelen. Nog geen NoM.
Mvrgr.
Eelco Schipperu
Duurzame woning met 26 zonnepanelen, 2 pelletkachels, gevelisolatie en zeer goed isolerende beglazing. Ervaring met luchtdrukmetingen om alle warmtelekken op te sporen.
Van harte welkom.
De bouwvergunning van het project is in 2008 afgegeven, door de recessie is de verkoop en de bouw gestart in 2013. De woning is toen gebouwd met de bouweisen van 2007 met een EPC van 0,8.
Volledig uitgebouwde en gerenoveerde hoekwoning uit 1978.
Eerste energie leverende woning van de 100 in Wormerveer. In samenwerking met Urgenda gerealiseerd.
Ons huis is een klassieke stolpboerderij van 1.300m3 inhoud.
Onze woning uit 2000 is inmiddels geheel energie neutraal en voorzien van vele zonnepanelen en zonneboilers en een warmtepomp voor verwarming, huishoudelijkgebruik en elektrische auto en elektrisch
Vrijstaand huis uit de jaren 60, die we hebben verbouwd tot een gasloze energiepositieve woning.
Voor de tijdelijke woonruimte , i.v.m. nieuwbouw van onze woning hebben wij in 1999 een garage gebouwd .
Duurzaam gaat natuurlijk over energieverbruik, materialen, herkomst en gebruik. Maar uiteindelijk gaat het over een prettige woning waar je fijn woont en waar je thuis voelt.
- 1 van 5
- volgende ›
De locaties worden geladen...