Tussenwoning - 1965, Delft

Tussenwoning - 1965, Delft

Woning
Dakisolatie buitenkant
Uitvoering
Een bedrijf
Bedrijf
Het bedrijk dat de zonnepanelen heeft geled heeft de isolatie aangebracht: http://www.mevaba.com/
Jaar toepassing:
2016
Kosten
€6.897
Aanraden:
Ja
Beschrijving
Ik heb hier het product Recapan gebruikt. Een innovatief product om een pannendak aan de buitenkant te isoleren. https://www.woonwijzerwinkel.nl/product/recapan/ Hiermee is een pannendak snel en eenvoudig te na-isoleren. Het kan zondermeer als er een zelfstandig lessenaarsdak is. Loopt het pannendak door naar de buren, bijv. een twee-onder-een-kap of rijtjeswoning, dan kan het alleen als de eigenaren van het hele pannendak meedoen.
Ervaringen
Snel en eenvoudig te doen.
Tip
Doe het i.v.m. het leggen van zonnepanelen.
  • voorgevel

Ervaringen met de (ver)bouw
Het is van belang leveranciers te vinden die met je mee willen denken over duurzame oplossingen. Dan duurt het wat langer voordat je de oplossing ook in huis hebt, maar dan wel goed. Het dak is aan de buitenzijde nageïsoleerd m.b.v. Recapan. Daarna zijn de zonnepanelen geplaatst. De installaties als zonnepanelen, warmtepomp, warmtepomp boiler en verbeteren dakisolatie is gefinancieerd m.b.v. de energiebespaarlening. Het aanvragen van deze financiering kan binnen de tijd van opdrachtverleningen en de betaling van de facturen.
Plannen voor de toekomst
In voorbereiding is een balkon overkapping met zonnepanelen. In de planning staat nog isolatie vloer begane grond zodra de hoogte van de kruipruimte dit toestaat en vervanging cv installatie door een elektrische installatie.
Adviezen
Steek tijd in je leveranciers, check hun kennis en kwaliteit. Kennen zij hun producten goed en denken ze met je mee als het gaat om de volgorde der dingen, integratie en toekomstig onderhoud.

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >