Vrijstaande woning - 1750, Garminge

Vrijstaande woning - 1750, Garminge

Woning
Ervaringen met de (ver)bouw
Veel ervaringen opgedaan in uitzoeken en toepassen van de diverse materialen. Het is een zoektocht waar je moet vetrouwen op advies en uiteindelijk zelf duidelijke keuzes moet maken. Bezoeken van andere huizen en een selectie van leveranciers helpt enorm.
Plannen voor de toekomst
Toekomstplannen zijn de huidige fase af te ronden en vervolgens te starten met de volgende fases opgebouwd in sanitair en keuken voorhuis, b&b/ kantoren, ouderslaapkamer, buitengebouwen. Het erf en weiland worden gelijktijdig gestaag verder ontwikkeld: buitengebouwen, uitbreiding van de singel, stuk verwildering/ bos, grotere moestuin en kleine akkers. In deze fase volgt er nog een leem- of tegelkachel en we hebben toilet en wasmachine aansluitingen voorbereid op gebruik van regenwater.
Adviezen
Deelnemers duurzame huizenroute, andere woningeigenaren en experts aanhoren en uiteindelijk een keuze maken en daarvoor gaan. Natuurlijke materialen hoeven niet duurder te zijn, in de verwerking zijn ze veel prettiger. Je kan veel zelf doen.

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >