Vrijstaande woning - 1962, Krimpen aan den IJssel

Vrijstaande woning - 1962, Krimpen aan den IJssel

Woning
Ervaringen met de (ver)bouw
Een duurzame woning hoeft niet duurder te zijn. Je investeert wellicht iets meer dan een "standaard" woning, maar door de tijd levert het naast besparingen en zelfs geld, ook veel woongenot en comfort op. Een prettige woon- en werkomgeving waar je graag verblijft en/of werkt maakt een woning zeker ook duurzaam.
Plannen voor de toekomst
Het wordt (in het kader van de salderingsregels in de nabije toekomst) zinvol om voor te sorteren op de opslag van energie, waaronder bijvoorbeeld het toepassen van de accu's in combinatie met de zonnepanelen en de elektrische auto.
Adviezen
Wil je een bestaande woning of nieuwbouw woning luchtdicht maken een goed isoleren? Let er dan op dat de uitdaging niet in het verwarmen maar juist in het koelen zit. Het toepassen van passieve technieken voor klimaat (en dan met name tbv koeling) is zeker aan te bevelen. Wil je met een beperkt budget snel resultaat, denk dan aan het na-isoleren van muren, vloer en dak. Natuurlijk zijn de zonnepanelen ook favoriet, want die leveren al vanaf de eerste dag geld op.

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >