Vrijstaande woning - 1992, Volendam

Vrijstaande woning - 1992, Volendam

Woning
  • Zonnepanelen Schoener 12

  • Inductiekookplaar Schoener 12

  • Elektrisch rijden Schoener 12

  • Zonneboiler Cor Kempers

  • Omvormers Schoener 12

Ervaringen met de (ver)bouw
Inmiddels ben ik een tevreden gebruiker van duurzaam opgewekte warmte. Dit is namelijk de toekomst en daar ben ik al op voorbereid!
Plannen voor de toekomst
Na het dichtzetten van de gaskraan en het opwekken van voldoende elektriciteit heb ik nog 2 dingen op mijn lijstje staan. Ik zou namelijk ook graag energie willen opslaan en een duurzaam alternatief willen hebben voor ons waterverbruik. Wellicht kan ik in de toekomst een bron slaan voor het oppompen van eigen water.
Adviezen
Bij lokale ondernemers is veel kennis aanwezig om u te helpen uw duurzame ambities te verwezenlijken. Dennis Tol (Zonnepanelen Volendam) en Stefan de Boer (DuurzaamAan) hebben mij van uitstekende adviezen en installaties voorzien. Dit zijn toppers, dus gebruik ze! Laat u ook inspireren door duurzame kennissen en/of buurtbewoners. Wat dat betreft is het platform ‘Buurkracht’ een mooi middel om elkaar te helpen met verduurzamingsvraagstukken. Kijk maar eens op de website www.buurkracht.nl. Graag zou ik dit in onze regio willen introduceren.
Interview

Drie woningen in Edam-Volendam opengesteld met de Duurzame Huizen Route


Bron: (14 november 2018). Drie woning in Edam-Volendam opengesteld met de Duurzame Huizen Route via Nieuwe-Volendam
Klik om te vergroten ^

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >