Vrijstaande woning - 2018, Roden

Vrijstaande woning - 2018, Roden

Woning
Ervaringen met de (ver)bouw
De bouw is zeer goed verlopen en voordeel is ze bouw bouwmethodiek is dat de bouwelement tevens de isolatie is. je kan wel meewerken of met ondersteuning zelf veel doen om kosten te besparen. Het ontwerp van de installaties wordt dusdanig goed aangeleverd dat jezelf en eenvoudig kunt installeren in de ruwbouw. Aansluitingen etc moet een erkent installateur doen.
Plannen voor de toekomst
In de toekomst zijn we van plan om op een perceel, die is al in bezit meerdere woningen te bouwen met deze bouwmethode en mensen te kunnen begeleiden met dit soort bouwmethoden. Met als doel; de energie benodigd voor het wonen drastisch te reduceren en zeker zonder gas en de bouwkosten te verlagen.
Adviezen
terugkijkend kan ik concluderen dat ik het geweldige bouwperiode vond en het morgen weer zal doen. Hogemate van invloed op het ontwerp en meebouwen wat koets besparend werkt. Tevens een op de toekomst gericht energie zuinig huis en zeer prettig klimaat in huis.

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >