Vrijstaande woning - 2019, Doornenburg

Vrijstaande woning - 2019, Doornenburg

Woning
Bouwkundig advies
Bedrijf
Aanraden:
Ja
Beschrijving
We hebben een duurzaamheids- / energie-adviseur ingezet. Een absolute aanrader; hierdoor voorkom je (grote) fouten in het bouwproces.
CO2-sensor
Bedrijf
Aanraden:
Ja
Beschrijving
Het huis is luchtdicht gebouwd. Daarom is het prettig dat de sensoren het binnenklimaat bewaken. De ervaring leert dat de binnenlucht nu veel minder CO2 heeft dan in onze vorige woning uit 1921. Dit komt voornamelijk omdat we nu inductie-koken, en niet meer op gas.
Zomernachtkoeling
Uitvoering
Een bedrijf
Bedrijf
Aanraden:
Ja
Beschrijving
Dit is het voordeel van een verticale bron (ten opzichte van een lucht-warmtepomp). We kunnen passief koelen (koud water uit de bron), met een minimaal energieverbruik. Doordat we ook vloerverwarming in de slaapkamers hebben blijven deze ook heerlijk koel.
Ervaringen
Afgelopen zomer is het in huis niet warmer geweest dan 24C
Domotica
Uitvoering
Zelfstandig
Bedrijf
Jaar toepassing:
2019
Aanraden:
Ja
Beschrijving
De domotica vormt het kloppend hart van de woning. Verlichting, alarmering, zonwering en verwarming of koeling. Perfect geregeld, ook als we niet thuis zijn. Supereenvoudig in gebruik. Echt een aanrader
Temperatuurregeling per vertrek
Bedrijf
Aanraden:
Ja
Beschrijving
Het huis is luchtdicht gebouwd en maximaal geisoleerd. Hierdoor hebben alle vertrekken ongeveer dezelfde temperatuur. Altijd lente in huis.
Ervaringen
Altijd lente in huis.
  • Vooraanzicht woning (Westzijde)

  • Zuid aanzicht (Vide - keuken - woonkamer)

Stel een vraag aan de bewoner(s) van deze woning:

Dit formulier is alléén bedoeld voor vragen over maatregelen.
LET OP: Geen acquisitie. Mediaverzoeken, onderzoeksvragen, studententopdrachten en andere vragen via de organisatie! Uitleg >